2014. január 2., csütörtök

Új év és fogadalmak összegzések... vagy nem.

Igaz...már eléggé késő van. hamarost elmúlik az új év első napja.  Engem pedig most szállt meg az ihlet. :) Állítólag ilyenkor új év közeledtével tájékán szokás holmi újévi fogadalmakat naaagy esküvéssel megereszteni. Na én ilyent nem tettem eddig sem és most sem fogok. Pár dolgot tudok és megbeszéltem magammal sziggorúúújjan.. De semmi újévi bizbasz ígéret meg esküvés... Tudom... Kire mire fogok szavazni! Ezt már tutkóra. ...hacsaaaak...valami egetrengető akármi nem történik. Tudom...mert megígértem magamnak... Nem fogok megváltozni! Maradok ilyen olyan amilyen voltam. Magamért nem kell...mások kedvéért pedig nem igazán mutat hajlandóságot változásra az egom. Alkalmazkodni?..aaazt igen ha van miért kiért kivel kölcsönösen. "Egymáshoz változunk"...mint éneklik egyik kedvenc dalomban. Aztán valamit naaagyon megígértem magamnak...bár nem igazán szoktam ígérgetni sem... de ezt igen... aaaz viszont titoooook. :D ;)
Na... Nincs újévi fogadkozás. Maradok mint voltam, nem szokom le és rá semmi-ről/re! A többi majd alakul. Jaa...egy valamiről mint említettem volt fentebb...de az titokos. :)
Összegezni is szokták az ó évet... ... Mint már teljesen megszokottá vált számomra... Ez az év sem volt az enyém. Kihevertem egy enyhe műtétet... Volt benne szép és jó és boldogság és reménykedés... Volt csalódás fájdalom...kihevertem...aszem...vagy nem?... Volt pofára esés, veszítettem el "barátokat" , szereztem újakat... Vissza fogtam magam a politizálás-tól / ban. Lettem rosszul és veszítettem el eszméletem aztán jártam vizsgálatokra. Kiderült... van agyam szívem ép mindenem... Orvosilag... Szerintem nem.. az agyam. :) De az más kérdés. Nem találták okát a rosszul léteimnek. Majd elmúlik... Fogtam padlót és felálltam mentem tovább. Tán nem olyan lendülettel de mentem. Küzdöttem önmagammal..értékeltem le magam és tettem helyre. Mentem csődbe...még benne vagyok... Ingadoztam elfáradtam belefáradtam belefásultam adtam fel és kezdtem újra... Sírtam és nevettem... Mindig amire épp okom volt. ..és nem mert másoknak úgy tetszik vagy nem tetszik. Bántottam meg másokat és bántottak meg engem... Békült-em/tünk meg/ki. Optimista nem vagyok és nem leszek... vannak álmaim...igyekszem realistán érzékelni a világot. Ha elegem volt... mint mindig máskor ilyenkor... mentem az álmaimhoz megnyugodni. ..Bááár...az álmaim...már rég nem olyanok mint voltak.. csak kicsi álmocskák már.. de még azé vannak...néha..jobb napjaimon.  Szerettem és szerettek...aszem... Viselkedtem hülyén, bunkón... Viselkedtem okosan...többnyire. :) Kértem bocsánatot... mert a közhihedelemmel és szóbeszéddel ellentétben..Tudok azt is ha kell. :) Csalódtak bennem is.. aszem.
Továbbra is maradok kedves okos jóságos szerelmes idealista szentimentális örök kamasz szédült lökött... vagyok leszek mint voltam. Én Én vagyok...voltam...leszek. Egyedi és megismételhetetlen és másolhatatlan..mint úgy többnyire mindenki más. EMBER. ...ha minden igaz. :)  Namaste! :)
Ui. -Ha még jut bele okos fejembe valami akkor pótolom.

Ami kimaradt, -Továbbra sem leszek hatszázadik biodíszlet tehetségtelen törtető senkik mögött! Esetleg Valakik Mellett Valaki!